+31-(0)40- 84 29 761 info@kluisspecialist.nl

Burg-Wächter Karat

Hoogwaardige bescherming voor uw kostbaarheden
In onze kluis hoeft u geen ladingen karaat vast te zetten. Iedereen heeft immers veel verschillende dingen die hij of zij kostbaar en speciaal vindt. En juist voor deze objecten zorgt onze Karat voor veiligheid in huis. Hetzelfde geldt voor contant geld, sieraden en belangrijke documenten. In feite is de veiligheidskast van BURG-WÄCHTER extreem robuust en biedt een grote weerstand tegen openen met geweld.

Hier is hoe de Karat is gebouwd
Het lichaam van de Karat bestaat uit drie stalen wanden. Bovendien is het buitenoppervlak gemaakt van bijzonder hard roestvrij staal. Dit perfecte samenspel zorgt voor een bescherming tegen vlammen. In de deur is bijzonder sterk staal aangebracht. Een dikke plaat van 7 mm SM-staal in de dubbelwandige deur zorgt voor veiligheid. Het sluitsysteem werkt aan drie zijden met vierkante bouten. De bouten aan de boven- en onderkant worden beschermd door een geïntegreerde stalen rol. Dit alles zorgt voor een aanzienlijke extra bescherming tegen openen met geweld. Bijvoorbeeld tegen boren, vlamsnijden en openbreken. Nog een pluspunt op het gebied van veiligheid: het thermische lekvrije noodvergrendelingssysteem voor elke grendel.

Bescherming tegen brand en diefstal
Naast extern geweld is de Karat ook bestand tegen vuur. Dankzij het brandwerende materiaal (volgens DIN 4102-A1) en een omringende brandwerende afdichting in de behuizing, wordt de binnenkant van de kluis slechts langzaam warm. Zo zijn uw documenten en dossiers, maar ook contant geld langer beschermd. Zo veilig kan een beveiligingskast zijn. Bovendien kunnen inbrekers het niet wegnemen, dankzij een stabiele verankering. Om deze reden wordt de Karat standaard af fabriek geleverd met geboorde gaten. Met het bevestigingsmateriaal – meegeleverd met de kluis – kan de Karat stevig verankerd worden in een muur of op de vloer.

In geval van verlies van de sleutel: reset gewoon het slot!
Bij beide kluismaten kunt u kiezen uit twee sluitsystemen. Uiteraard met mechanische sleutel (model K). Of met het moderne elektronische sluitsysteem „SecuTronic“ (model E FP) voor openen met code of vingerafdruk. Het hoogbeveiligde dubbelbaardslot „SecuSafe“ van de Karat-kluis biedt een intelligent voordeel. Als u een van uw sleutels verliest, hoeft u alleen maar een nieuwe sleutelset te bestellen en het slot opnieuw in te stellen op deze nieuwe set. Als iemand je oude sleutel heeft gestolen, kan de kluis ermee niet meer open dankzij het resetbare slot! Onze video laat zien hoe het moet.

Modern elektronisch slot met vingerafdruk
De moderne elektronica van de veilige „SecuTronic“ TRSE 12 H FP combineert veiligheid en comfort. In feite is het bedieningspaneel voorzien van een hellend aanraakgevoelig toetsenbord met grafisch display. In plaats van te worstelen om de “aan” -knop te vinden, hoeft u alleen maar over de interface te scrimpen. Op deze manier activeer je hem en zet je de tweekleurige verlichting aan. Bovendien garandeert het schuin aflopende beeldscherm ook een ideaal bovenaanzicht. Uiteraard kunt u de openingscode vrij kiezen. Er zijn een admin-code en negen gebruikerscodes beschikbaar. Bovendien kunt u de openingsgeschiedenis direct op het display aflezen.

De Karat zorgt voor blokkeertijd, openingsvertraging, aansluiting op alarmsysteem
Het slot „SecuTronic“ TRSE 12 H FP biedt een openingsvertraging (max. 99 minuten). Het betekent: Na het invoeren van de code verstrijkt de ingestelde tijd, totdat de Karat open gaat. Na het invoeren van drie verkeerde codes wordt een blokkeertijd geactiveerd. Op deze manier hebben inbrekers geen kans om veel codes uit te proberen. Verder kan de Karat safe worden aangesloten op het alarmsysteem. Al deze details verhogen uw veiligheid nog meer!

Geautoriseerd voor opslag van korte wapens
De veiligheidskast wordt geleverd met een verstelbare plank. Op deze manier kunt u uw waardevolle spullen organiseren zoals u dat wilt. Dankzij de slanke vormgeving kan de binnenkant optimaal worden benut. Het kleinere Karat-model MT 24 heeft een binnenvolume van 25,8 liter, het grotere model MT 26 bereikt 45,3 liter. Beiden hebben een elegante en tijdloze platinagrijze afwerking. Verder kun je in de Karat volgens de aangescherpte Duitse wapenwet (§36) van juli 2017 ook maximaal vijf korte wapens, inclusief munitie, opslaan. Het veiligheidskabinet Karat is dus een veilige en verantwoorde plek om wapens op te slaan.

Artikel Buitenzijde BxHxD Intereur BxHxD Deur HxB Gewicht kg Volume ltr Slotsysteem
MT 640 K 340 x 430 x 390 250 x 348 x 294 250 x 336 48,0 25,8 Meganisch slot
MT 660 K 530 x 430 x 390 440 x 348 x 294 440 x 336 67,0 54,3 Meganisch slot
MT 640 E FP 340 x 430 x 390 250 x 348 x 294 250 x 336 48,0 25,8 Code en vingerafdruk
MT 660 E FP 530 x 430 x 390 440 x 348 x 294 440 x 336 67,0 54,3 Code en vingerafdruk

Neem contact met ons op

De Louterstraat 11, 5652 VN, Eindhoven

+31 (0)40 84 29 761

info@kluisspecialist.nl