+31-(0)40- 84 29 761 info@kluisspecialist.nl

Wij kunnen iedere kluis openen!.

Om u goed van dienst te kunnen zijn vragen wij u het onderstaande formulier zo zorgvuldig mogelijk in te vullen.
Naar aanleiding van de door u gegeven informatie, geven wij u de prijs door wat het kost om de kluis te openen, en te repareren.
Dit is geheel vrijblijvend.
U kunt natuurlijk ook gelijk bellen met ons service team, aangezien ze vaak onderweg zijn kunt u het beste op het volgende mobiele nummer bellen: Maurice Kemp tel: 06-51 34 63 88
Of u belt : tel:+31(0)40 84 29 76 1

Kluis openen formulier

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 16 MB, Max. aantal bestanden: 20.
  Sleutel of code van uw kluis / brandkast kwijt?
   
  Bijna elke kluis of brandkast kan na een professionele opening door ons weer meteen worden gebruikt. Omdat wij de juiste methoden en technieken gebruiken om de kluizen en brandkasten te openen ontstaat er weinig schade bij het openen.
   
  Let op ! Een ongetrainde slotenmaker of het niet gebruiken van het juiste gereedschap zal uw kluis of brandkast vaak zodanig vernietigen dat deze niet meer bruikbaar is !
   
  Gezien het feit dat de kosten van vervanging van een nieuwe (of zelfs gebruikte) kluis of brandkast vele malen hoger zijn, is het inhuren van een kluisspecialist vaak echt veel goedkoper. Wij zijn gespecialiseerd in het schadevrij openen van uw kluis of brandkast. In die gevallen waar ‘manipulatie’ geen haalbare optie is, zullen wij minimale schade toebrengen bij het openen van uw kluis of brandkast. Wij voeren voor diverse kluis- en brandkastfabrikanten reparaties uit en leveren service door heel Nederland. Zowel bedrijven als particulieren kunnen van onze diensten gebruikmaken.
   
  Enkele voorbeelden van kluizen en brandkasten welke wij hebben geopend en/of onderhouden in het verleden zijn:
   
  Arfe, Sistec, Lips, Adesco, Martens, Chatwood-Milner, Chubb, Diebold, Diamond, Smp, Hollandsafety, Kaba, Berg, Burgwachter, Hartman, Consul, La-gard, Juwel, Lampertz, Polifer, Salvus, Senator.
   
  Staat het merk van uw kluis of brandkast hier niet tussen? Geen probleem!
   
  Bij Kluisspecialist bent u aan het enige juiste adres.

  Neem contact met ons op

  14 + 12 =

  De Louterstraat 11, 5652 VN, Eindhoven

  +31 (0)40 84 29 761

  info@kluisspecialist.nl